chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Talkshow e-facturatie 28/10

  dinsdag, 13 oktober 2020

  De Vlaamse overheid, VOKA Limburg en verscheidene toonaangevende private partners uit het werkveld nodigen u uit om deel te nemen aan deze interactieve talkshow over boeiende topics rond elektronische facturatie.

  Werkt u voor een middelgrote of grote organisatie dat al een weg heeft afgelegd in de digitalisering van het facturatieproces? Misschien werkt u in een internationale context die uw facturatieproces compliceert? Vindt u dat u te weinig e-facturen ontvangt of kan versturen? Wilt u uw klanten en leveranciers motiveren om massaal voor deze digitale manier van facturatie te kiezen? Wilt u e-orders ontvangen of verzenden?

  Deze talkshow brengt u op een dynamische manier in contact met een panel van deskundigen. Zij geven u een overzicht van de huidige mogelijkheden en uitdagingen in dit domein en gaan graag in discussie met u of geven antwoord op uw vragen. Noch de complexiteit van de facturatieprocessen, noch de complexiteit van de Europese context worden hierbij uit de weg gegaan.

  Dit is een event dat u online of live kan bijwonen. Vanzelfsprekend gebeurt deze talkshow in een context die coronaproof is.

  Meer weten? Raadpleeg het programma of ga meteen naar het inschrijvingsformulier.