chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Toegangs- en Gebruikersbeheer – Roadmappresentatie en vernieuwde webpagina's

  donderdag, 4 april 2019

  Presentatie roadmap

  Op woensdag 3 april vond de roadmappresentatie plaats van het Toegangs- en Gebruikersbeheer in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel. De presentatie kan je hier nog eens bekijken .

  Naast de plannen voor de verdere ontwikkeling van het Toegangs- en Gebruikersbeheer kwamen de realisaties van het eerste kwartaal van 2019, de structuur van onze teams en de werking van de helpdesk aan bod.

  De 'zelfregistratie', waarbij een gebruiker een recht kan aanvragen, werd uitgebreid toegelicht en de Mijn Profiel-pagina, waar gebruikers de aan hen toegekende rechten kunnen raadplegen, werd in de kijker gezet.

  Ook werd er een oproep gedaan aan de lokale beheerders over hun mogelijke interesse in een praktische workshop over het Gebruikersbeheer.
  Heb je interesse? Laat dit dan zeker weten via gebruikersbeheer@vlaanderen.be en vermeld wat je graag toegelicht wil zien.

  Raadpleeg onze vernieuwde website

  Naar aanleiding van de roadmappresentatie werden er een aantal nieuwe onderdelen aan de websites van het Toegangs- en Gebruikersbeheer toegevoegd.

  Vanaf nu publiceren we maandelijks een basisrapportering over het Toegangsbeheer, Gebruikersbeheer en de Ondersteuning. Ook de Bisdesk heeft een eigen pagina gekregen met algemene informatie, zoals de voorwaarden en aansluitingsprocedure. Het proces om een toepassing aan te sluiten op het Toegangs- en Gebruikersbeheer werd daarnaast ook volledig transparant op de website gepubliceerd.

  Neem dus zeker een kijkje op deze webpagina's!

  Contacteer ons

  Heb je feedback over het Toegangs- en Gebruikersbeheer, de communicatie of de website? Aarzel niet en contacteer ons via gebruikersbeheer@vlaanderen.be