chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Toegangsbeheer Vlaamse overheid - Release FAS op donderdag 15 februari

  vrijdag, 9 februari 2018

  Op donderdag 15 februari 2018 tussen 20u en 22u zal er een grote release plaatsvinden voor een aantal diensten van de Federale overheid waar het Toegangsbeheer van de Vlaamse overheid gebruik van maakt. Het gaat om volgende diensten:

  Er wordt geen hinder verwacht voor de toepassingen die gekoppeld zijn op het Toegangsbeheer van de Vlaamse overheid. Aanmelden bij toepassingen zal zonder onderbreking kunnen.

  Mocht er toch hinder zijn, dan kunnen wij met het Toegangsbeheer terugvallen op onze eigen oplossing om aan te melden met eID. Aanmelden met sleutels die niet aangeboden worden door de Federale overheid (het VO-token, het Alfa-windows-account, aanmeldmiddelen van trusted partners, …) kan sowieso zonder hinder.

  Zoals bij elke release bestaat er echter de kans dat er iets fout gaat. Heb je problemen met aanmelden bij toepassingen die gebruik maken van het Toegangsbeheer van de Vlaamse overheid? Klik dan op de knop 'Hulp nodig' tijdens het aanmelden. Je vindt daar de verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de helpdesk, o.a. via het gratis nummer 1700.