chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Vanaf 17 augustus Edge Chromium standaardbrowser voor gebruikers met Windows 10

  maandag, 17 augustus 2020

  Maandag 17/08 wordt de nieuwe Edge Chromium browser geïnstalleerd bij collega's die een PC hebben met Windows 10 hebben én waar de entiteit afneemt van de Gemeenschappelijke ICT-dienstverlening (GID). Deze uitrol zal ervoor zorgen dat Edge Chromium de nieuwe standaardbrowser wordt.

  Wat zijn de gevolgen?

  Installatie van Edge Chromium zorgt ervoor dat dit de nieuwe standaardbrowser wordt en Internet Explorer vervangt. Indien je op je bureaublad of in je taakbalk snelkoppelingen naar Internet Explorer hebt staan, dan zullen deze na de uitrol maandag in Edge Chromium geopend worden.

  Wat te doen indien een site of applicatie niet correct werkt in Edge Chromium?

  Je kan deze site nog steeds openen in Internet Explorer. Er wordt hiervoor een snelkoppeling geplaatst op het bureaublad van de gebruikers. Door op deze snelkoppeling te klikken open je internet explorer en kan je de gewenste site of applicatie bereiken.

  De oude hyperlinks die nog aanwezig waren op het bureaublad zullen echter nog naar Edge Chromium verwijzen. Het is dus belangrijk om de nieuwe snelkoppeling te gebruiken.

  Lees meer in de handleiding

  Uitzonderingslijst

  Indien je merkt dat een site niet correct werk in Edge Chromium, dan kan deze ook mee opgenomen worden in een uitzonderingslijst. Deze lijst zal ervoor zorgen dat de site steeds in de correcte browser geopend wordt.

  Sites die in deze lijst opgenomen moeten worden mogen steeds naar Vo_L3_Frontend.support@proximus.com opgestuurd worden.

  • Sites doorgestuurd voor 12 uur zullen dezelfde dag verwerkt worden en de volgende actief zijn in de gevraagde browser. 
  • Meldingen na 12 uur zullen mee verwerkt worden de volgende dag.
  • In afwachting kunnen de sites natuurlijk steeds manueel in Internet Explorer geopend worden.