chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Vanaf 5 november toegangscontrole in restaurants en koffiebars Conscience en Teirlinck

  woensdag, 24 oktober 2018
  badge

  In het restaurant, de koffie- en de broodjesbar van het Herman Teirlinck- en Hendrik Consciencegebouw in Brussel moet je vanaf 5 november je badge tonen. 

  Er komen steeds meer externe bezoekers in de restaurants. Daardoor worden de wachtrijen langer. Bovendien is het nadelig voor de horecazaken in de buurt. Het restaurant, de koffie- en broodjesbar zijn alleen toegankelijk voor personeelsleden van de Vlaamse overheid en hun bezoekers.

  Daarom komen er controles. Die vinden plaats vanaf 5 november in het Herman Teirlinckgebouw en het Hendrik Consciencegebouw.

  Je zal gevraagd worden je badge te tonen. Het Facilitair Bedrijf raadt aan om je badge, zoals elders in het gebouw, zichtbaar te dragen.

  Bezoekers

  Zonder badge heb je geen toegang tot het restaurant, de koffie- en de broodjesbar. Jouw bezoekers zijn uiteraard welkom, maar je moet ze vergezellen of ze moeten hun bezoekersbadge tonen. Op die manier kan Het Facilitair Bedrijf de wachtrijen terugdringen en een optimale service blijven garanderen

  Nog geen badge? Of een nieuwe badge nodig? Een badge kun je steeds aanvragen via Facilipunt. Als bezoeker kun je een badge vragen aan de balie.