chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Veranderingen in werkwijze goedkeuring informatiebeheersplannen Vlaamse overheid: vanaf 1 oktober via het serieregister

  woensdag, 19 augustus 2020

  De omschakeling naar het serieregister brengt veranderingen met zich mee voor het opmaken en goedkeuren van informatiebeheersplannen (IBP’s) bij de entiteiten van de Vlaamse overheid. 

  Het indienen van informatiebeheersplannen in het voormalige Excelsjabloon bij de selectiecommissie Vlaamse overheid wordt binnenkort stopgezet.

  Informatiebeheerders die een informatiebeheersplan hebben ingediend bij de selectiecommissie Vlaamse overheid (2018 tot op heden), zullen hierover een mail ontvangen. Afhankelijk van de status van het IBP, is er nog een beperkte overgangsperiode voorzien voor enkele organisaties tot uiterlijk 1 oktober. Na 1 oktober aanvaardt de selectiecommissie geen Excelsjablonen meer. Validatie van selectieregels verloopt vanaf dan nog uitsluitend via de goedkeuringsflow in het serieregister.

  Heb je voorbereidingswerk gemaakt in het voormalige Excelsjabloon? Dit is niet verloren: contacteer ons en we begeleiden en adviseren je hoe dit te importeren in de applicatie.

  Bij vragen hierover of interesse om aan te sluiten op het serieregister, stuur een mailtje naar digitaalarchief@vlaanderen.be of selectiecommissie_VO@vlaanderen.be