chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  VLAIO en Informatie Vlaanderen gaan een duurzame samenwerking aan

  dinsdag, 17 september 2019
  Barbara Van Den Haute en Mark Andries schudden de hand Barbara Van Den Haute en Mark Andries

  Op 12 september ondertekenden Barbara Van Den Haute en Mark Andries de kaderovereenkomst tussen het Agentschap Innoveren en Ondernemen en het Agentschap Informatie Vlaanderen.

  VLAIO en Informatie Vlaanderen werken op heel wat vlakken samen vandaag. Met deze kaderovereenkomst beogen beide agentschappen de bestaande samenwerking verder uit te bouwen en te stroomlijnen. ‘Met deze kaderovereenkomst leggen we de engagementen en principes van onze samenwerking op organisatorisch en financieel vlak vast zodat onze samenwerking met VLAIO nog beter kan verlopen en de verschillende initiatieven nog beter op elkaar worden afgestemd’ stelt Barbara Van Den Haute.

  De uitvoering van de samenwerking wordt gecoördineerd door een stuurgroep die ten minste tweemaal per jaar samenkomt en is afgestemd op de begrotingscyclus. ‘Dit laat ons toe om de wederzijdse samenwerking beter te coördineren. Behoeften en budgetinschatting kunnen zo tijdig in kaart worden gebracht voor de start van de begrotingscyclus. In het najaar leggen we de wederzijdse engagementen vast,’ verduidelijkt Mark Andries nog. ‘Door middel van een uitvoeringsplan en werkingsverslag wordt de samenwerking gepland en opgevolgd.’

  De specifieke deelopdrachten die Informatie Vlaanderen uitvoert, worden vastgelegd in deelovereenkomsten. De eerste twee deelovereenkomsten werden ook getekend, namelijk: dedicated support MAGDA en dedicated support geografische webdiensten VKBO. Ondertussen worden de volgende deelovereenkomsten voorbereid.

  Voor meer informatie over deze kaderovereenkomst kun je terecht bij Kris Lentacker, keyaccountmanager voor VLAIO of Daniël Verlé, afdelingshoofd VLAIO