chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Volg de Vlaamse overheid op sociale media

  donderdag, 19 november 2020
  Iconen verschillende apps sociale media

  Volg de Vlaamse overheid op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. Blijf op de hoogte of word een van de ambassadeurs die de handige info, het nieuws, de vacatures en blik achter de schermen van de Vlaamse overheid met de wereld deelt.

  LinkedIn

  Op de LinkedInpagina van de Vlaamse overheid vind je niet alleen nieuwe vacatures, maar ook boeiende verhalen over de jobs van je collega’s.

  Wist je trouwens dat je op je eigen profiel kunt tonen dat je bij de Vlaamse overheid werkt? Je kunt dit doen door op je eigen profiel naar ‘Ervaring’ te gaan. Daarna klik je op ‘Bewerken’ en tik je ‘Vlaamse overheid in’.

  Heb je een leuk bericht of een interessante vacature gezien op de pagina? Deel die post dan met je vrienden. Zo help je misschien wel mee de geknipte kandidaat voor de job vinden!

  Instagram

  Benieuwd hoe de werkdag van een boswachter, griffiemedewerker of werfcontroleur eruitziet? Neem dan zeker eens een kijkje op de Instagramaccount De Vlaamse ambtenaar. Iedere week neemt een andere collega je mee achter de schermen van zijn job.

  Wil je ook graag je job tonen? Stuur een mail naar nieuws@vlaanderen.be en vertel kort wie je bent en wat je doet. Dan is de Instagramaccount binnenkort een week van jou. 

  Twitter

  De Twitteraccount van de Vlaamse overheid houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en nuttige informatie. Zie je een tweet waarvan je denkt dat het interessant is voor je volgers? Aarzel dan niet om te retweeten!

  Facebook

  Er zijn twee Facebookpagina’s waarop je de Vlaamse overheid kunt volgen.

  • Via de Vlaamse overheid krijg je interessante informatie over allerlei onderwerpen, een blik achter de schermen en nuttige tips allerhande.
  • Daarnaast is er ook De Vlaamse ambtenaar waar je personeelsnieuws, boeiende verhalen en veel meer vindt.

  Deel je nieuws

  Wil jij ook graag jouw job laten zien? Heb je zelf interessant nieuws? Loopt er in jouw entiteit een toffe campagne? Stuur een mailtje naar nieuws@vlaanderen.be met je voorstel.