chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Word jij regiocoördinator van een aantal vaccinatiecentra? 

  vrijdag, 5 februari 2021

  Zorg en Gezondheid is dringend op zoek naar minstens 10 geëngageerde collega’s van de Vlaamse overheid die tijdelijk de rol van regiocoördinator opnemen voor de opvolging van een aantal vaccinatiecentra 

  Beschik jij over de nodige communicatieve vaardigheden, kan je probleemoplossend werken en verantwoordelijkheid nemen? Stel je dan zeker kandidaat! Een snelle inzetbaarheid is een must.  Meer informatie over de functie vind je in het vacaturebericht. 

  Je wordt tijdelijk ter beschikking gesteld van Zorg en Gezondheid en je loon wordt gewoon doorbetaaldHet Agentschap Overheidspersoneel zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.  

  Door als Vlaamse overheid samen met de lokale besturen onze schouders te zetten onder een goede werking van de vaccinatiecentra, kunnen we de vaccinaties in Vlaanderen zo vlot mogelijk laten verlopen en het normale leven helpen herstarten.  

  Bespreek je beschikbaarheid met je leidinggevende voor je je kandidaat stelt. Je stuurt je kandidatuur ten laatste op zondag 14 februari door via werkenvoor@vlaanderen.be