Het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) ondersteunt de departementen en agentschappen van de Vlaamse overheid op vlak van personeel en organisatieontwikkeling. Als centrale HR-partner zet AgO het HR-beleid uit en biedt kwalitatieve dienstverlening aan 27.000 Vlaamse ambtenaren. Het agentschap is de spil in het HR-netwerk van de Vlaamse overheid.

Dienstverlening

Aanbod voor (toekomstige) personeelsleden

AgO biedt personeelsleden van de Vlaamse overheid diverse diensten rond personeelsthema’s. Het agentschap is ook het 1ste aanspreekpunt voor sollicitanten.

Dienstverlening aan entiteiten

HR-professionals en leidinggevenden kunnen rekenen op een professioneel ondersteuningsaanbod op vlak van personeelsadministratie, rekrutering en selectie, loopbaan en vorming, welzijn en diversiteit. Ago ondersteunt organisaties ook in hun uitdagingen op vlak van organisatieontwikkeling.

Vacatures

Pas afgestudeerd of al een aantal jaren professionele ervaring achter de rug? Heb je interesse in de wereld van HR? Misschien is een job bij AgO wel iets voor jou. Op de webpagina 'werken voor Vlaanderen' vind je de vacatures van de Vlaamse overheid.

Contact

Agentschap Overheidspersoneel

Adres
Herman Teirlinckgebouw
Havenlaan 88 - bus 50
1000 Brussel
België
Telefoon
02 553 01 00
E-mail
Website