chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Dienstencentrum Talent en Welzijn

  Het Dienstencentrum Talent en Welzijn van het Agentschap Overheidspersoneel biedt binnen de Vlaamse overheid ondersteuning op vlak van rekrutering en selectie, leren en ontwikkelen, loopbaan en mobiliteit, welzijn en re-integratie. Het dienstencentrum heeft een kwalitatief en professioneel aanbod voor personeelsleden, management en HR-verantwoordelijken.

  Dienstverlening aan entiteiten

  Projecten

  Professionaliteit en kwaliteit staan centraal. Het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) werkt voortdurend aan de optimalisatie en de verdere uitbreiding van de dienstverlening. Lees meer op de webpagina van AgO over de lopende projecten.

  Over ons

  Het Dienstencentrum Talent en Welzijn behoort tot het Agentschap Overheidspersoneel (AgO), de centrale HR-partner voor de Vlaamse overheid. AgO ondersteunt de departementen en agentschappen op vlak van personeel en organisatieontwikkeling.

  Vacatures

  Pas afgestudeerd of al een aantal jaren professionele ervaring achter de rug? Heb je interesse in de wereld van talent of welzijn? Misschien is een job bij het Agentschap Overheidspersoneel wel iets voor jou. Op de webpagina 'werken voor Vlaanderen' vind je de vacatures van de Vlaamse overheid.

  Contact

  Meer informatie of een vraag?