chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Minicompetitie raamcontracten organisatieontwikkeling

  Het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) sloot een aantal raamcontracten organisatieontwikkeling af met externe partners. Een overzicht van de beschikbare raamcontracten die via een minicompetitie gaan, vindt u hieronder. Het overzicht van alle raamcontracten dat AgO aanbiedt vindt u op deze pagina.

   Werkwijze minicompetitie

  Wenst u gebruik te maken van deze contracten, dan kan u zelf rechtsreeks een opdracht lanceren onder de geselecteerde dienstverleners van een (perceel binnen een) raamcontract, volgens het vijfstappenplan dat we hieronder beschrijven. Op elke fiche van elk contract vindt u hiertoe de juiste contactgegevens van de gecontracteerde dienstverleners terug. Onderaan deze pagina staan de links naar deze fiches. 

  Wilt u eerst zeker weten of een bepaald raamcontract geschikt is voor uw vraag, of hebt u nog wat vragen bij het stappenplan zelf, neem dan contact op met de aangeduide AgO-contactpersoon per contract, ook terug te vinden op de fiches.

   

  Stap 0: Planning

  Maak een planning op voor het gehele proces van de minicompetitie. Zo beperkt u de doorlooptijd van de minicompetitie tot een minimum van een drietal weken. Zonder goede planning die vooraf wordt opgemaakt, is dit moeilijk realiseerbaar.

  Plan een informatiesessie waarop u eventuele vragen van de deelnemers over de concrete opdracht kan beantwoorden.  

  • Nodig de deelnemers uit hun vragen op voorhand in te zenden - met duidelijke deadline, x-aantal dagen voor de eigenlijke informatiesessie, zodat u zelf tijd hebt om de antwoorden te formuleren.

  Plan een openingsdatum en –uur.

  • De offertes van alle deelnemers, moeten op hetzelfde moment geopend worden. Plan dit moment daarom vooraf.  
  • Gun de deelnemers voldoende tijd om een goede offerte op te maken. Voor grote opdrachten en in periodes van vakanties of feestdagen voorziet u best meer tijd.

  Stel een beoordelingsteam samen voor de offertes, en plan de samenkomst van het beoordelingsteam.

  • Het beoordelingsteam komt best zo snel mogelijk na openingsdatum en –uur samen voor het onderzoek en de beoordeling van de offertes.