chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Openingsevenement Week van de Gezondheid

  Werk je bij de Vlaamse overheid? Kom dan op maandag 25 november naar het openingsevenement van de Week van de Gezondheid in het Herman Teirlinckgebouw.

  Week van de Gezondheid

  Tijdens de Week van de Gezondheid krijg je via verschillende activiteiten de kans om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren, zowel op als naast het werk. Lees meer op de webpagina 'Week van de Gezondheid'. 

  Tijdens het openingsevenement onderstreept olympisch coach Serge Haubourdin het belang van beweging in de strijd tegen stress. Aan de hand van een interactieve presentatie leer je waarom beweging noodzakelijk is om gezond te leven en werken, en krijg je praktische tips aangereikt.

  Inschrijven

  Wil je dit openingsevenement bijwonen? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op 'indienen':

  • maandag 25 november 2019 - 9.30 tot 10.45 uur
  • Herman Teirlinckgebouw - polyvalente ruimte
  Begin
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring die je kan raadplegen via onderstaande link of kan opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.