chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Kruispuntbank Vlaanderen gebruikersdagen

  Data

  Niet gepland

  Inhoud

  Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 september organiseert Informatie Vlaanderen de tweede editie van de Kruispuntbank Vlaanderen gebruikersdagen. We kiezen voor een virtuele conferentie vanwege COVID-19. Dat betekent dat alle sessies en workshops online plaatsvinden.

  Je kunt kiezen uit 17 sessies waarin je kennis maakt met onze digitale diensten en dienstverlening. Deze keer gaat er speciale aandacht naar het praktisch gebruik van geografische webdiensten en zetten we enkele belangrijke MAGDA-diensten in de spotlights. We lichten onze plannen toe over automatisch advies en je kan mee discussiëren over de toekomstige dienstverlening.
  We bieden een kijk achter de schermen over de modernisering van het MAGDA platform.
  Gedurende de ganse dag staan onze experten klaar om met jou van gedachten te wisselen. 

  Doelgroep

  De Kruispuntbank Vlaanderen gebruikersdagen richten zich tot IT-specialisten, IT-managers, diensthoofden, beleidsmensen van de Vlaamse overheid, lokale besturen, Vlaamse instanties, intercommunales en koepelverenigingen. Ook hun software- en dienstenleveranciers zijn welkom. 

  Programma & registratie

  Bekijk het programma en registreer aan welke sessie je graag wil deelnemen.

  Meer info over Kruispuntbank Vlaanderen

  Kruispuntbank Vlaanderen staat garant voor het optimaal delen en veilig uitwisselen van gegevens binnen en met de overheid. Het bouwt verder op de sterktes van het gegevensdelingsplatform MAGDA en de geografische webdiensten (Geografische Data Infrastructuur). De Kruispuntbank Vlaanderen investeert ook in de ontwikkeling van Slimme Diensten. Het intelligent gebruik van vlot beschikbare overheidsdata zorgt voor beter functionerende overheden. Daar plukken burgers en ondernemingen finaal de vruchten van.