chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Netwerksessie slimme subsidies

  Data

  Niet gepland

  Inhoud

  Volgende zaken staan op de agenda:

  1. We willen op deze netwerksessie samen met u onderzoeken wat de mogelijkheden en toepassingen zijn voor het subsidieregister. We zetten hiertoe in de zomermaanden ook al een gebruikersonderzoek Stuur een mail naar onze business analist Dirk Forier (dirk.forier@kb.vlaanderen.be) als we u mogen contacteren  voor een gesprek tijdens de zomermaanden. Op de netwerksessie van 18/09 bespreken we de resultaten.
  2. We overlopen op de netwerksessie ook het datamodel rond het subsidieregister. We nemen uw bemerkingen maar al te graag mee op in de verdere consolidatie van dit model.
  3. Binnen het project slimme subsidies, en onder andere in een voorgaande sessie, hebben we de algemene behoeften rond dossierbehandelingssystemen in kaart gebracht. We bespreken dit graag opnieuw met de grote groep. Mogelijk zijn er opportuniteiten om van mekaars behoeften en ervaringen te leren. Die helpen we graag mee faciliteren.

   Volgende zaken staan op de agenda:

   • We willen op deze netwerksessie samen met u onderzoeken wat de mogelijkheden en toepassingen zijn voor het subsidieregister. We zetten hiertoe in de zomermaanden ook al een gebruikersonderzoek Stuur een mail naar onze business analist Dirk Forier (dirk.forier@kb.vlaanderen.be) als we u mogen contacteren  voor een gesprek tijdens de zomermaanden. Op de netwerksessie van 18/09 bespreken we de resultaten.
   • We overlopen op de netwerksessie ook het datamodel rond het subsidieregister. We nemen uw bemerkingen maar al te graag mee op in de verdere consolidatie van dit model.
   • Binnen het project slimme subsidies, en onder andere in een voorgaande sessie, hebben we de algemene behoeften rond dossierbehandelingssystemen in kaart gebracht. We bespreken dit graag opnieuw met de grote groep. Mogelijk zijn er opportuniteiten om van mekaars behoeften en ervaringen te leren. Die helpen we graag mee faciliteren.

  Meer informatie over het project en de stand van zaken leest u op deze pagina.

  Praktisch

  De sessie vindt plaats in het Herman Teirlinckgebouw, zaal 1.05 Isala Van Diest van 10u tot 12u. Schrijf hier in

  Indien u tijdens de zomermaanden al even tijd kan vrijmaken voor een interview betreffende het subsidieregister stuurt u een mail naar onze business analist Dirk Forier (dirk.forier@kb.vlaanderen.be).