chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Persoonsgebonden gegevens in Traject

  Alle medewerkers die met het Vlimpers-personeelsbeheersysteem werken krijgen automatisch een account in Traject. Organisaties die niet met Vlimpers werken leveren hun gegevens apart aan. De persoonsgegevens die in de account worden opgeslagen zijn zeer beperkt: naam, voornaam, korte gebruikersnaam, emailadres en de organisatie (de entiteit / afdeling / dienst waar de werknemer is tewerkgesteld). Ze zijn nodig om te kunnen aanmelden in de toepassing en om verantwoordelijkheden in kader van het doelstellingenmanagement toe te wijzen. Alle Traject-gebruikers hebben toegang tot een eigen gebruikersprofiel waar ze desgewenst bijkomende gegevens kunnen invoeren; deze zijn echter niet nodig voor de werking van Traject en vallen onder de eigen verantwoordelijkheid. De gegevens van het gebruikersprofiel zijn strikt persoonlijk; met uitzondering van de Traject-systeembeheerders (binnen de Vlaamse overheid en bij software leverancier Tenforce) kan niemand anders ze raadplegen.

  Als je niet weet of je een account hebt in Traject of als je je gegevens wil inkijken, dan kan je de info opvragen bij de helpdesk helpdesktraject@vlaanderen.be.

  De naamgegevens van de Traject-accounts komen ook voor in een apart bestand dat dient voor de aanmeldingsstatistieken. Hierin is enkel de naam van de medewerker opgenomen en het tijdstip van aanmelden.