chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Rapporten op maat

  Naast de 'kant-en-klare' rapporten over de top- en middenkaderfuncties, de communicatiefuncties, de adres- en contactgegevens en de toepassingsgebieden binnen de Vlaamse overheid is het steeds mogelijk dat er nood is aan gecombineerde rapporten (zoals bvb. de topkaderfuncties binnen een te kiezen toepassingsgebied). Dergelijke actuele rapporten zijn momenteel niet 'out-of-the-box' beschikbaar via deze website.

  Intussen capteerden we wel al de behoefte aan een rapport om een bepaalde 'hoedanigheid' in combinatie met een bepaald 'toepassingsgebied' te selecteren en hiervan de contactinfo te krijgen (bvb. de topkaderfuncties binnen de Diensten Vlaamse overheid). Dit is een rapport dat op de rol staat. Van zodra beschikbaar wordt dat op deze pagina ontsloten.

  Daarnaast bieden we u ook hier een aantal korte walkthroughs om veelgevraagde rapporten zelf te kunnen samenstellen : 

  Vraag : Hoe krijg ik een overzicht van alle IVA's en EVA's?

  Antwoord : IVA's en EVA's zijn specifieke entiteitsvormen die gedefinieerd staan in het Bestuursdecreet (binnen de 'Vlaamse administratie' en de 'Vlaamse overheid'). Deze worden daar - samen met de vormen 'Departement', 'Beleidsdomein' en 'Strategische Adviesraad' gedefinieerd. 

  Om deze lijst te krijgen, kan je volgende werkwijze volgen : 

  1. Ga naar dit rapport. (of navigeer via https://wegwijs.vlaanderen.be > Rapportering > Organisaties per toepassingsgebied > Toepassingsgebied Bestuursdecreet 1° - Vlaamse overheid)
  2. Kies voor 'Download > CSV (Uitgebreid rapport)'
  3. Open het rapport in xls -> door op het veld 'Entiteitsvorm' (kolom R) te filteren kan je eenvoudig de nodige organisaties oplijsten.
   (nvdr. er zijn organisaties die gekend zijn binnen het Bestuursdecreet, maar die geen entiteitsvorm in deze betekenis toegewezen kregen - hiervoor is de entiteitsvorm leeggelaten).

  Indien u behoefte heeft aan een rapport dat hier niet vermeld staat, kan u ook steeds contact opnemen met digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be. Wij kunnen dan wel ondersteuning bieden hierrond.