chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Kmo’s moeten voluit kunnen participeren aan overheidsopdrachten. Dit is een bekommernis van de Vlaamse overheid en een terecht streven bij de vertegenwoordigers van de kmo’s. Met het project ‘kmo-participatie aan overheidsopdrachten’ wil de Vlaamse overheid enerzijds de eigen aankopers sensibiliseren om meer in te zetten op kmo-participatie én anderzijds de kmo’s overtuigen om mee te dingen bij overheidsopdrachten.

  Ondersteuning voor kmo en aanbesteder

  Het actieplan van de federale collega’s, de tips en tricks van de jurist, boeiende getuigenissen van zaakvoerders die de stap waagden naar overheidsopdrachten, goede praktijken van besturen die zich toeleggen op kmo-vriendelijk aanbesteden,....

  Dienstverleners: hulp bij overheidsopdrachten

  Kmo’s die zich willen toeleggen op overheidsopdrachten, kunnen een beroep doen op heel wat dienstverleners. Sommigen bieden ondersteuning doorheen het hele proces van een overheidsopdracht, anderen helpen om overheidsopdrachten op maat van jouw kmo te zoeken. E-invoicingdienstverleners kunnen nuttig zijn wanneer je ondersteuning nodig hebt bij het facturatieproces.  Nuttige informatie vind je ook gratis op websites van de overheid of van middenstandsorganisaties.

  Naar het overzicht van dienstverleners

  Sensibiliseren en overtuigen via events

  Juridische tips, goede praktijken, knelpunten en oplossingen, getuigenissen en beleidsinitiatieven, opdrachten van grote aanbesteders… kwamen al aan bod in tal van events. We lijsten de afgelopen én toekomstige events voor jou op.

  Interesse gewekt? Contacteer ons!

  Lever je als private partner graag een bijdrage aan dit project?
  Heb je een best practice binnen je aanbestedend bestuur?  

  Neem contact op met het projectteam via e.procurement@vlaanderen.be