chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Contacteer Overuit

  Geïnteresseerd om deel uit te maken van Overuit?

  Werk je bij de Vlaamse overheid en wil je op de hoogte blijven van informatie over het thema holebi’s en transgenders bij de Vlaamse overheid? Schrijf je in op onze mailinglijst om per mail berichten te ontvangen: mail je gegevens (naam, mailadres) naar overuit@vlaanderen.be. We respecteren je privacy: alleen de dienst Diversiteitsbeleid gebruikt je gegevens. Je kan ze ook altijd weer laten schrappen.

  Sinds 2015 is er ook het nieuwe netwerk Yammer OVERUIT. Dat netwerk staat open voor iedereen van binnen en buiten de Vlaamse overheid met interesse voor dit thema. Zo kan iedereen ervaringen, vragen en eventuele oplossingen ook virtueel delen.

  logo netwerk

  In vertrouwen

  Naast de Yammer-groep en de ontmoetingen kan je ook persoonlijk contact opnemen. Wil je in vertrouwen praten over coming out op het werk? Neem contact op met ons. Als het nodig is, dan brengen we jou verder in contact met een holebi- of transgendercollega of met een welzijnsdienst van de Vlaamse overheid, altijd in overleg met jou uiteraard. Mail naar overuit@vlaanderen.be en bezorg ons je gegevens.

  Ben je diversiteitsambtenaar, welzijnsmedewerker, leidinggevende,...en wil je meer weten over welke acties je kan ondernemen om holebi- en transgenderbeleid een plek in je organisatie te geven? Neem dan contact op met ann-sophie.baeken@kb.vlaanderen.be (GSM 0496 56 23 28).