chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Omgaan met diversiteit

  De media berichten voortdurend over diversiteit, het ene bericht al wat positiever dan het andere. Kan je in die context nog onbevooroordeeld kijken naar anderen? Durf je verschil nog in vraag te stellen en durf je stil staan bij je eigen beperkingen in het kijken naar anderen? Dat zijn de vragen die centraal staan in de workshops omgaan met diversiteit. Met de nodige portie humor bespreekt Houssein Boukhriss van Trace bvba situaties die hij tijdens zijn carrière zelf heeft meegemaakt, toont hij afbeeldingen en filmfragmenten die de wereld even ondersteboven zetten en laat hij ruimte om zelf voorbeelden of bedenkingen aan te brengen. Je ondervindt aan den lijve hoe diversiteit op de werkvloer soms moeilijke keuzes vraagt en gaat op het einde van de dag naar huis met het besef dat die moeilijke keuzes ons leven juist verrijken. Onze deelnemers waren enthousiast:

  “Kundige spreker die publiek kan bereiken en boeien.”

  “Een vorming waarbij we open en met humor konden praten en in discussie konden gaan over diversiteit op de werkvloer.”

  “Deze vorming zou verplichte stof moeten zijn voor iedereen aangezien iedereen momenteel met diversiteit in contact komt.”

  Nieuwe data

  Momenteel zijn er geen nieuwe sessies gepland. Indien u interesse heeft, stuur gerust een mailtje naar de dienst Diversiteitsbeleid.

  Contact

  Dienst Diversiteitsbeleid: diversiteitsbeleid@vlaanderen.be