chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Reisverslag 'Samen goed op weg met integriteit'

  Klik op een sessie om de samenvatting te lezen en de presentatie te downloaden. U vindt er ook sfeerbeelden. Meer weten over de sprekers?

  Voormiddag

  'Het meldpunt integriteit en welzijn: van luisterend oor en meldkanaal tot instrument voor een ‘evidence based’ integriteits- en welzijnsbeleid' door Kristien Verbraeken

  Wat is integriteit en waar kan ik terecht met een vraag of melding over integriteit? Het zijn veel gestelde vragen. Daarom heeft de Vlaamse overheid de voorbije jaren werk gemaakt van een uniek meldpunt waar zowel personeelsleden als burgers en bedrijven terecht kunnen met vragen en meldingen over integriteit (en welzijn op het werk). Kristien Verbraeken stelt in primeur de resultaten van het eerste werkjaar van het meldpunt voor welzijn en integriteit voor. Ze geeft duiding bij de cijfers en vertelt welke lessen het beleid eruit kan leren en wat de toekomstplannen zijn.

  Namiddag

  'Ethisch gedrag: een ontdekkingstocht naar uw persoonlijke waarden' door Karianne Kalshoven

  Doctor Karianne Kalshoven exploreert wat ethisch gedrag precies is, wat het ethisch gedrag van mensen stuurt en stimuleert en wat het effect van toeschouwers is op het al dan niet ethisch handelen. Bovendien daagt ze de deelnemers uit om hun persoonlijke waarden te ontdekken die een grote rol spelen bij ethische beslissingen.

  • Discussieer mee op Twitter met vermelding van #ivo14.
  • Personeelsleden van de Vlaamse overheid met een hart voor integriteit kunnen ook lid worden van het netwerk integriteit Vlaamse overheid op Yammer.
  Na afloop van deze studiedag worden de presentaties en de foto’s van de studiedag op www.bestuurszaken.be/integriteitsevent geplaatst. U vindt op www.bestuurszaken.be/integriteit ook meer informatie over integriteit.