chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Even het carrièrenoorden kwijt?

  Loopbaanrouteplanner

  Er is heel wat informatie beschikbaar over personeelsmobiliteit. Om je te helpen bij deze zoektocht, werd de loopbaanrouteplanner ontwikkeld. Door middel van het beantwoorden van een aantal vragen, vind je de weg naar de informatie waar je naar op zoek bent. 

  Digitaal loopbaancentrum

  Met het digitaal loopbaancentrum krijg je een beter zicht op je eigen sterktes en ambities. Dat helpt om na te gaan of je wil uitkijken naar een andere job binnen of buiten de Vlaamse overheid of je je job anders wil invullen. 

  Lees meer

  Herplaatsing

  Kan je om persoonlijke, medische of organisatorische redenen je huidige job niet meer uitoefenen of krijg je via andere loopbaanmogelijkheden moeilijk toegang tot de interne arbeidsmarkt? Dan kan herplaatsing aangewezen zijn. Een trajectbegeleider ondersteunt je dan bij je zoektocht naar een aangepaste of nieuwe functie. Je kan je als werknemer niet zelf aanmelden voor herplaatsing; je leidinggevende of personeelsdienst kunnen dat wel. Zij melden je aan bij het team Mobiliteit van het Agentschap Overheidspersoneel waarna een trajectbegeleider samen met jou op zoek gaat naar een nieuwe job.

  Lees meer

  Aan de slag bij langdurige gezondheidsproblemen

  De Vlaamse overheid wil haar medewerkers met langdurige gezondheidsproblemen alle kansen geven om in de beste omstandigheden te werken. Dat geldt voor medewerkers met een handicap en voor wie opnieuw aan de slag wil na langdurige afwezigheid door ziekte.

  Lees meer