chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Tijdelijke mobiliteit binnen de Vlaamse overheid

  Aan de slag binnen de Vlaamse overheid en ben je op zoek naar een tijdelijke uitdaging ergens anders? Op deze webpagina vind je meer informatie over tijdelijke mobiliteit binnen de Vlaamse overheid.

  Wat?

  De Vlaamse overheid wordt geconfronteerd met:

  • een toenemende vergrijzing van haar personeel
  • een steeds kleiner wordende arbeidsmarkt
  • besparingen en
  • de evolutie naar een hogere efficiëntie (meer doen met minder).

  Dit daagt de Vlaamse overheid uit om haar medewerkers aan zich te binden door hun job aantrekkelijk te maken én te houden. Dat kan! Door bijvoorbeeld medewerkers in te zetten op basis van hun sterktes en tijdelijke mobiliteit te stimuleren.

  Tijdelijke mobiliteit is het tijdelijk, ergens anders aan de slag gaan binnen de Vlaamse overheid. Dit kan op een al dan niet projectmatige basis. Het is ook mogelijk om een bijkomende rol in een bestaande functie op te nemen. 

  Tijdelijke mobiliteit biedt medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen, ervaring op te bouwen, en talenten maximaal in te zetten en verzoent de vraag naar meer flexibiliteit vanuit de werkgever met de vraag naar afwisseling en uitdaging vanuit de werknemer.

  Lees meer over tijdelijke mobiliteit in de 'Conceptaflijning en het stappenplan', goedgekeurd op 17 januari 2013 door het College van Ambtenaren-generaal (CAG).

  Radar

  Radar is er in eerste instantie voor managers en personeelsleden van de Vlaamse overheid. Zij kunnen Radar als houvast zien om tijdelijk aan de slag te gaan ergens anders.

  Naar Radar

  Contact