chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Ondersteuning arbeidsmarktcommunicatie

  Is het Selectiecentrum selector, dan zorgt zij voor de (eind)redactie van een wervend vacaturebericht, de opmaak van jobadvertenties (indien gewenst), de mediaplanning en –aankoop aan de hand van het raamcontract met Mindshare, de publicatie op de VDAB en www.werkenvoorvlaanderen.be en eventuele andere kanalen. De kosten van de media-aankoop worden rechtstreeks gefactureerd aan de wervende entiteit.

  Indien uw entiteit zelf een procedure organiseert of gebruik maakt van de dienstverlening van een partnerkantoor, kunt u op basis van de handleidingen, sjablonen en raamcontracten zelf de redactie en publicatie van uw vacatureberichten opnemen. Het selectiecentrum kan echter op vraag wel advies en informatie geven.

  Wenst u aanvullend op de publicatie via de standaardkanalen nog extra acties te ondernemen, dan kunt u voor mediaplanning, -advies en –aankoop afnemen van het raamcontract met Mindshare. De vormgeving van een gedrukte jobadvertentie kan indien gewenst uitbesteed worden via de raamovereenkomst van het merkbeleid. In het  briefingsjabloon  leest u hoe u te werk gaat.

  Voor al uw vragen over arbeidscommunicatie: selecties@vlaanderen.be