chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Vacatures bekendmaken bij kansengroepen

  Binnen de Vlaamse overheid zijn er verschillende initiatieven en instrumenten om vacatures bekend te maken bij kansengroepen.

  Actieve bemiddeling door de dienst Diversiteitsbeleid

  Entiteiten die het aantal sollicitanten uit de kansengroepen willen verhogen kunnen met veel plezier rekenen op actieve bemiddeling en ondersteuning. De dienst beschikt namelijk over een talentenbank, een pool van kandidaten van buitenlandse herkomst en kandidaten met een handicap of chronische ziekte.

  Voor meer informatie, bemiddeling en ondersteuning kan je terecht bij Recep Bas, recep.bas@kb.vlaanderen.be - Tel. 0491 96 60 36.

  Mailinglijst van organisaties van de kansengroepen

  De klassieke wervingskanalen volstaan vaak niet om werkzoekenden uit de kansengroepen te bereiken. Entiteiten die gericht personen met een migratieachtergrond of personen met een handicap of chronische ziekte willen werven, doen er goed aan om ook de organisaties van die kansengroepen in te schakelen.

  Lees meer.

  Actieve bemiddeling door toegewezen consulenten van de VDAB

  Entiteiten met vacatures kunnen het aantal sollicitanten uit de kansengroepen verhogen door samen te werken met de toegewezen consulenten van de VDAB.

  Lees meer.

  Maatwerkbijeenkomsten

  Maatwerkbijeenkomsten bieden de entiteiten van de Vlaamse overheid en toeleidersorganisaties de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en onderling te netwerken. Toeleiders zijn organisaties die werkzoekenden uit de kansengroepen begeleiden naar een betaalde baan, in het bijzonder mensen met een handicap of chronische ziekte en nieuwe Vlamingen.

  Lees meer.