chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Specifieke rapportering

  Ben je als leidinggevende, selectieverantwoordelijke, vormingsverantwoordelijke, … op zoek naar specifieke cijfergegevens binnen de Vlaamse overheid? Dan kun je gebruik maken van de horizontale mappen via de rapporteringstool Cognos of via Vlimpers voor aanvullende rapportering over de Vlimpersmodule Talent.

  Voor wie?

  • Je neemt een specifieke rol op zoals bijvoorbeeld leidinggevende, planner, preventieadviseur, vormingsverantwoordelijke, … en hebt hierdoor nood aan specifieke rapportering. Je vindt een overzicht van beschikbare rollen op webpagina over 'Toegangsbeheer in Vlimpers en Cognos'.
  • Je departement of agentschap maakt gebruik van de gemeenschappelijke dienstverlening van het Agentschap Overheidspersoneel.

  Wat?

  Via de rapporteringstool Cognos vind je per rol horizontale mappen met alle nodige cijfergegevens vanuit Vlimpers, het gemeenschappelijk HR-managementsysteem van de Vlaamse overheid. Raadpleeg het gedetailleerd overzicht voor alle details per horizontale map

  Goed om weten:

  Rapporteringstools

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Contacteer team HR-data via het Vlimpers-contactformulier. Bezorg een duidelijke omschrijving van de inhoudelijke vraag of het technisch probleem voor een snelle oplossing. Voeg eventueel een schermafdruk (bijvoorbeeld foutmelding) toe als bijlage van je vraag of melding.