chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Vlimpershandleiding: Teller 35 dagen

  Met deze handleiding kan je de teller 35 dagen raadplegen.

  Deze bijkomende teller geeft aan welke personeelsleden 35 opeenvolgende dagen afwezig zijn. Deze teller kan gebruikt worden bij het stopzetten van bepaalde toelagen bij een afwezigheid die langer dan 35 dagen duurt (VPS Art. VII 15).

  Vlimpersscherm 1: 35 dagen teller periodes

  Ga naar Salarissen (GBL) > VO verloning > 35 dagen teller periodes

  Via dit scherm kan de Personeelsadministratie maandelijks de gewenste maand selecteren via invoeren van een begin- en einddatum en alle afwezigheidsperiodes van meer dan 35 werkdagen binnen de geselecteerde periode opvragen. Meer concreet worden dan alle afwezigheden getoond waarvan de begindatum zich bevindt binnen de geselecteerde periode. De gegevenslijst kan makkelijk omgezet worden in een Excel tabel waarop dan de gewenste filters kunnen aangebracht worden.

  Uit de kolom begindatum blijkt wanneer de afwezigheid startte en in de kolom einddatum staat aangegeven wanneer de afwezigheid zou moeten eindigen, rekening houdend met de gegevens in Vlimpers – uiteraard kan deze nog verlengd worden. De kolom met effectieve teller geeft weer hoeveel dagen afwezigheid er zullen bereikt zijn op de einddatum van de afwezigheid.