chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
    Terug naar overzicht Stuur een e-mail

    Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
    U ontvangt een kopie van uw bericht.

    Terug naar overzicht Chat met ons
    Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
    Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

    Hoe stop je met het delen van een notitieblok?

    Eindgebruikers

    Wil je je notitieblok niet meer delen met een of meerdere personen, of wil je de machtigingen van iemand wijzigen, dan kan dat als volgt.

    1. Open het gedeelde notitieblok.
    2. Ga naar tabblad Bestand en kies Delen.
    3. Onder de titel ‘Gedeeld met’ zie je de personen met wie je notitieblok momenteel gedeeld wordt en hun machtiging.
      Klik rechts op het gewenste profiel.
    4. Kies Gebruiker verwijderen om het notitieblok niet meer met deze persoon te delen.
      Kies Machtiging wijzigen om de machtiging te wijzigen naar ‘kan bewerken’ of ‘kan bekijken’.

    5. Herhaal stap vier voor iedere persoon met wie je het notitieblok niet meer wil delen.