chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
    Terug naar overzicht Stuur een e-mail

    Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
    U ontvangt een kopie van uw bericht.

    Terug naar overzicht Chat met ons
    Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
    Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

    Hoe verplaats je een OneNote notitieblok naar een nieuwe locatie (vb op OneDrive)

    Beheerders

    In de huidige versies van OneNote is er geen eenvoudige manier meer om een OneNote notitieblok te verplaatsen naar een nieuwe locatie.   Het wordt nu aangeraden om:

    • een nieuw notitieblok aan te maken en
    • vervolgens alle secties één per één te verplaatsen naar het nieuwe notitieblok
    • 1

      Een nieuw notitieblok aanmaken

      1. Open OneNote
      2. Kies Bestand - Nieuw
      3. Kies de locatie voor je notitieblok - aangeraden wordt om je notitieblok op je OneDrive - Vlaamse overheid - Office 365 te plaatsen
      4. Geef je notitieblok een naam
      5. Klik op de knop Aanmaken
      6. Optioneel kan je je notitieblok nu ook al delen met anderen (maar meestal is dit niet de bedoeling - als je echt een volledig gedeeld notitieblok wil hebben, raden we aan om dit op SharePoint in een teamsite te plaatsen).

    • 2

      De inhoud van je oude notitieblok verplaatsen

      1. Open het oude notitieblok
      2. Rechts-klik op de sectie-titel en kies Verplaatsen of Kopiëren
      3. In het dialoogvenster krijg je een overzicht met al je notitieblokken.  Kies je nieuwe notitieblok
      4. Klik op de knop Verplaatsen
      5. Herhaal stappen 2 tot 4 voor alle secties uit je oude notitieblok (er bestaat momenteel nog geen mogelijkheid om meerdere secties tegelijk te selecteren)
      6. Om zeker te zijn dat de synchronisatie van het nieuwe notitieblok zo snel mogelijk plaats vindt, kan je Shift+F9 op je toetsenbord indrukken.  Dat forceert een onmiddellijke synchronisatie van al je notitieblokken.

    Opmerking

    Had je je oude notitieblok gedeeld met anderen?  Dan zal je je nieuwe notitieblok ook opnieuw moeten delen.