chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
    Terug naar overzicht Stuur een e-mail

    Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
    U ontvangt een kopie van uw bericht.

    Terug naar overzicht Chat met ons
    Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
    Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

    Hoe ga je om met een tweede inkomend gesprek?

    Eindgebruikers

    Wanneer je in een gesprek of vergadering zit en je krijgt een tweede oproep, heb je de mogelijkheid om:

    • het gesprek te weigeren
    • of te beantwoorden

    Een gesprek weigeren

    1. Rechtsonder verschijnt een banner met de nieuwe oproep
      Inkomend gesprek banner
    2. Klik op de rode ophangknop

    Een gesprek beantwoorden

    1. Rechtsonder verschijnt een banner met de nieuwe oproep
    2. Klik op de telefoon of cameraknop

    Als je het tweede gesprek aanneemt wordt het eerste gesprek in wacht gezet

    Wanneer je in een vergadering zit en je een tweede gesprek binnenkrijgt dat je beantwoordt, wordt je vergadering in wacht gezet (anderen kunnen de vergadering voortzetten zonder jou) en je kan praten met de persoon die je heeft gebeld.

    1. Linksboven zie je een balk met 2 knoppen voor het gesprek in wacht
    • Met hervatten keer je terug naar het eerste gesprek, zonder het tweede af te sluiten
      Hervatten
    • Met ophangen keer je terug naar het eerste gesprek en sluit je het tweede af
      Ophangen

    Tips

    • Als je niet wilt worden gebeld wanneer je in een vergadering bent of tijdens een belangrijk gesprek, kan je de inkomende gesprekken tegenhouden door je status in te stellen als "Niet storen".
    • Als er iemand is die jou altijd zou moeten kunnen bereiken, zelfs als je in “Niet storen” zit, kun je voor hem of haar een Prioriteitstoegang instellen:
      1. Klik op je profielfoto in Teams
      2. Selecteer Instellingen
      3. Selecteer Privacy en klik vervolgens op Prioriteitstoegang beheren
      4. Voeg de persoon of het telefoonnummer toe en sluit de instellingen af