chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
    Terug naar overzicht Stuur een e-mail

    Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
    U ontvangt een kopie van uw bericht.

    Terug naar overzicht Chat met ons
    Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
    Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

    Hoe verwijder je een team?

    Eindgebruikers

    Teams kunnen worden verwijderd. Wees ervan bewust dat verwijderde Teams niet direct hersteld kunnen worden, dus voordat je een Team verwijdert, overweeg de optie om het te archiveren. Wanneer het gearchiveerd wordt, stopt de teamactiviteit, maar de inhoud blijft bewaard en indien nodig kan het Team opnieuw geactiveerd worden. Wanneer een Team wordt verwijderd, is alle inhoud weg, dus overweeg ook om de Team bestanden elders te archiveren voordat het Team wordt verwijderd.

    Een team verwijderen

    1. Klik naast de naam van het team op  > Het team verwijderen.

    2. Vink in de pop-up melding het vakje "Ik begrijp dat alles zal worden verwijderd" aan.


    3. Klik op Team verwijderen.
    4. Het Team zal onmiddellijk uit je lijst worden verwijderd.