chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Waar wordt de opname van een Teamsvergadering opgeslagen?

  Eindgebruikers

  Waar de opname van je Teamsvergadering wordt opgeslagen, hangt af van de plaats waar die vergadering is geïnitieerd:

  • de uitnodiging is verstuurd vanuit de Teams-agenda of de Outlook-agenda
  • de vergadering is een kanaalvergadering.

  Vergadering gestart vanuit Teams of Outlook

  Wanneer je de vergadering start vanuit Teams of Outlook, verschijnt de opname van de vergadering achteraf in de OneDrive van degene die de opname startte tijdens de vergadering. Soms is er een kleine wacht-tijd en is de video-opname pas 5 tot 15 minuten na de vergadering beschikbaar, voor zowel de organisator als de interne collega's die deelnamen. 

  Opname vergadering openen in OneDrive

  Let op: De persoon die de opname start, is de eigenaar van de opname. Het videobestand staat in de OneDrive van de eigenaar in de map 'Opnamen'. Dit heeft als gevolg dat:

  • De eigenaar bepaalt wie er toegang krijgt tot de opname en moet de aanvragen hiervoor goedkeuren. Andere mensen kunnen de opname niet zomaar rechtstreeks delen. Bekijk hiervoor de fiche Hoe deel je de opname van een Teams-vergadering
  • Indien de eigenaar het videobestand verwijdert, is deze weg voor iedereen. De eigenaar draagt dus de verantwoordelijkheid voor de toegang en het bestaan van het videobestand. 
  • Het is dus aangeraden om af te spreken wie de opname zal starten tijdens een vergadering aangezien daar bijhorende taken en verantwoordelijkheden bijhoren.

  Kanaalvergadering

  Wanneer je een kanaalvergadering organiseerde, zal de opname van de vergadering in het kanaal verschijnen. Alle leden van het kanaal kunnen de vergadering herbekijken, zelfs als ze niet aanwezig waren.

  Let op: externen die je toevoegde aan de vergadering, maar niet in het kanaal zitten, hebben geen rechtstreekse toegang tot de opname. Met hen zal je de opname apart moeten delen.