chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Waarom de digitale werkplek?

  Met deze website willen we alle kennis centraliseren rond het gebruik van je bestaande en nieuwe digitale toepassingen en je daarbij ook inspireren en ondersteunen. Dit platform biedt je alles om efficiënt en flexibel aan de slag te gaan in de wereld van vandaag en morgen.

  Wat is de digitale werkplek

  Het Nieuwe Werken, plaats‐ en tijdsonafhankelijk werken: we hebben er met zijn allen al jaren de mond van vol. Flexibel werken, daar willen we naartoe, en we gaan er enkel geraken wanneer we afstappen van de traditionele, analoge werkplek.

  Wil je vrij zijn om te werken waar, met wie, hoe en wanneer je wil, dan moet je de juiste tools hebben. De digitale werkplek is de oplossing: een set van programma's en apps die je de mogelijkheid geeft om je werk 'in de cloud' te bewaren, en die je hele organisatie interactiever, flexibeler en productiever maakt.

  Over welke toepassingen gaat het?

  Een greep uit de belangrijkste digitale werkplekdiensten:

  Skype voor Bedrijven (Lync)

  Met Skype voor Bedrijven (Lync) kan je op elke plek vergaderen met je collega’s, een video­- of audiogesprek starten, chatten, bestanden delen. En dat vanop eender welk toestel. 

  OneDrive voor Bedrijven

  One Drive voor Bedrijven is de ideale opslagplaats voor je persoonlijke werkbestanden. Altijd bij de hand, of je nu thuis, onderweg of op kantoor bent.

  SharePoint (Sites)

  Bewaar bestanden op een centrale plaats in SharePoint en werk samen met je collega’s, zelfs met meerdere tegelijk, in hetzelfde bestand. Plan je projecten in kalenders en takenlijsten en maak ze toegankelijk voor je teamleden.

  Waarom zou je gebruik maken van de digitale werkplekdiensten?

  De nieuwe toepassingen maken het werken efficiënter en gemakkelijker. En je hebt alles voor handen om meer en beter samen te werken, onafhankelijk van plaats en tijd.

  Overtuigd? Ga aan de slag

  Heb je zin gekregen om de digitale werkplektoepassingen te gebruiken?

  Aan de slag met Skype voor Bedrijven

  Aan de slag met OneDrive voor Bedrijven

  Aan de slag met SharePoint