chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Samen Veerkrachtig. 10-daagse Geestelijke Gezondheid

  Looptijd: 1 okt 2019 tot 10 okt 2019

  Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid van 1 tot 10 oktober kun je werken aan je eigen veerkracht of die van je partner, broer, zus, vriend of vriendin.

  Veerkracht is net dat wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. En op je eentje is dat net iets moeilijker. Daarom dus ‘Samen Veerkrachtig’, dat is elkaar een schouderklopje geven, een helpende hand reiken. Zorg dragen voor elkaar.

  Ga je mee de natuur in?
  Voor de vijfde editie staan er in Vlaanderen 400 activiteiten op het programma: cursussen, lezingen, workshops meditatie, yogasessies, filmavonden, theater en een heleboel Te Gekke Veertochten, of anders gezegd veerkrachtige wandelingen. Al die activiteiten hebben één doel: onze veerkracht versterken én geestelijke gezondheid bespreekbaar maken.

  Een fikse wandeling kan je energie geven. Je kunt tijdens de wandeling stilstaan bij wat je bezighoudt. Of je kunt een fijn gesprek met een vriend of vriendin hebben. Op dat moment schuif je je zorgen even opzij zodat je er daarna weer tegenaan kunt gaan.

  Praktisch
  Je vindt alle informatie over de 10-daagse op www.samenveerkrachtig.be/. Op zoek naar een leuke tocht of activiteit bij jou in de buurt? Surf naar www.samenveerkrachtig.be/doe-mee/veertochten voor een mooie route of een georganiseerde veertocht.