chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  Maatregelen coronavirus

  Ook binnen de huidige coronamaatregelen, kan je steeds terecht bij  de vzw Sociale Dienst. Op het merendeel van de locaties gaan onze zitdagen door. Hou er rekening mee dat de meeste zitdagen momenteel op afspraak doorgaan. Meer info hierover vind je op de webpagina's 'maatschappelijk assistenten' en 'juridisch advies'. Een overzicht van alle maatregelen vind je op de webpagina 'coronavirus: informatie voor personeel'.

  De vzw Sociale Dienst helpt personeelsleden binnen de diensten van de Vlaamse overheid. Wie aangesloten is, kan er terecht voor persoonlijke ondersteuning, allerlei voordelen en een aanbod voor (bijna) gepensioneerden. Zo bevordert de vzw Sociale Dienst het algemene welzijn van actieve en gepensioneerde personeelsleden.

  Nieuws

  Slider met publicaties

  Dienstverlening

  Wie aangesloten is, kan bij de vzw Sociale Dienst terecht voor individuele hulpverlening, sociale dienstverlening en allerlei sociale voordelen. Daarnaast is er ook een aanvullend aanbod voor (bijna) gepensioneerden

  Aanbod voor iedereen die aangesloten is

  Advies, hulp en ondersteuning

  De eerste stap naar een oplossing is niet altijd eenvoudig. Iedereen die aangesloten is, kan de vzw Sociale Dienst naar eigen voorkeur contacteren. Er zijn meerdere mogelijkheden: van persoonlijk contact tot een digitaal loket.

  Over ons

  De vzw Sociale Dienst, opgericht in 1991, streeft ernaar om met bescheiden middelen een gevarieerde dienstverlening aan te bieden voor iedereen die aangesloten is. De vzw Gepensioneerdenvereniging organiseert activiteiten voor alle gepensioneerde leden.

  Vacatures

  Pas afgestudeerd of al een aantal jaren professionele ervaring achter de rug? Heb je interesse in de wereld van welzijn en zorgverlening? Misschien is een job bij de vzw Sociale Dienst wel iets voor jou. Op de webpagina 'werken voor Vlaanderen' vind je de vacatures van de Vlaamse overheid.

  Deadline medische kosten:

  • indienen kosten 2021: tot en met 31 december 2022

  Deadline vakantiekosten:

  • indienen kosten 2021: tot en met 31 januari 2022

  Contact

  vzw Sociale Dienst