chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Algemeen

  #TDV2020

  De Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020 vindt plaats op donderdag 26 november. Ook dit jaar strijken we neer in het Gentse ICC. 

  Het is duidelijk dat dit unieke event elk jaar meer bezoekers kan boeien. Wilt u er dit jaar bij zijn? Hou dan onze nieuwsbrief in de gaten. In september gaan de inschrijvingen open. 

  COVID-19

  Informatie Vlaanderen gaat ervan uit dat de COVID-19 uitbraak tegen dan onder controle is, als iedereen de richtlijnen van de overheid nauwgezet volgt. Wij blijven ons verder inzetten om van dit event een succes te maken.

  Verzorg u goed!

  Focus

  Informatie Vlaanderen wil de samenwerking op het vlak van gegevensaanmaak, -beheer en -deling bevorderen en regelen, zowel tussen overheidsdiensten onderling als tussen overheden, burgers en bedrijven. De Trefdag Digitaal Vlaanderen brengt al onze klanten samen en toont de verschillende digitale ambities die er zijn in Vlaanderen.

  Ons agentschap ondersteunt de verbetering van de dienstverlening van de overheid door als digitaal leider op te treden. Zo kan iedereen eenvoudig informatie vinden en communiceren met de Vlaamse overheid.

  Interactie met burgers, bedrijven en organisaties vlot én digitaal laten verlopen: daar gaan we samen voor!

  Vakbeurs

  Op de Trefdag Digitaal Vlaanderen wordt een uitgebreide beursvloer opgezet. Partners kunnen zichzelf voorstellen aan het publiek of de nodige tijd nemen om te netwerken. Standhouders kunnen hier hun standruimte reserveren

  Programma Trefdag Digitaal Vlaanderen

  Het programma begint stilletjes aan vorm te krijgen. In de loop van juni komt het online. U heeft dan een hele zomer om uw ideale programma samen te stellen. Vanaf september kunt u inschrijven.