chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Voor standhouders

  Kom met uw bedrijf naar hét govtech event van Vlaanderen! Aarzel niet en reserveer hier uw standplaats. #TDV2020 vindt plaats op 26 november 2020 in het Gentse ICC.  

  COVID-19

  Informatie Vlaanderen gaat ervan uit dat de COVID-19 uitbraak tegen dan onder controle is, als iedereen de richtlijnen van de overheid nauwgezet volgt. 

  Wij blijven ons verder inzetten om van dit event een succes te maken. En dat kan niet zonder u, onze standhouders, die van de beursvloer een interessante ontmoetingsplaats maken. 

  Twijfelt u nog? Niet doen! Als de TDV2020 door COVID-19 niet door kan gaan, schuiven we alles door naar 2021. Alle gemaakte afspraken blijven dan gelden.

  Thema

  Dit jaar bouwen we de Trefdag Digitaal Vlaanderen op rond drie inhoudelijke sporen: #Smart, #Data, #Experience. Lees er alles over op onze website.

  Reserveer je standplaats

  Standenplan

  Kies uw standplaats. De standen zijn verdeeld over de 3 verdiepingen van het ICC:

  Het standenplan wordt regelmatig geactualiseerd.

  Formules

  Met deze vijf mogelijkheden krijgt uw bedrijf de kans om een stand te boeken volgens uw budget:

  • Exclusief Partner – 25.000 euro. Stand (oppervlakte en positie) te bespreken + 10 tickets voor de nocturne van 25/11 + 2 sprekersslots van 50’.
  • Premium Partner – 10.000 euro. Gepersonaliseerde stand (incl. print op achterwand) van 3x6m + 4 tickets voor de nocturne van 25/11 + 1 sprekersslot van 50’.
  • Business Partner – 5000 euro. Stand van 3x6m + 2 tickets voor de nocturne van 25/11.
  • Basis Partner – 2000 euro. standruimte van 3x3m.
   Non-profit organisaties betalen voor deze formule slechts 1000 euro.

  Sprekersslots bieden we niet apart aan, ze zijn inbegrepen in de pakketten Premium en Exclusief. Voorwaarde is dat enkel presentaties die een project voorstellen in combinatie met ‘een overheid’ uit binnen- of buitenland worden weerhouden.

  In het standhoudersdossier vindt u alle details.

  Standenbouw

  Informatie Vlaanderen werkt samen met Standenbouw Lambrecht voor de opbouw van de beurs. U kunt bij hen ook terecht voor het bestellen van meubilair, planten en audiovisueel materiaal. Wenst u een stand op maat? Neem dan met hen contact op via info@standenbouw-lambrecht.be. U vindt alle informatie hier en in de bijlage van het standhoudersdossier:

  Extra’s

  Buitenstand

  U kunt ook een buitenstand reserveren. We voorzien ruimte onder de luifel aan de ingang van het ICC. Een buitenstand bestaat uit naakte standruimte en kost 500 euro.

  Nocturne

  Op woensdag 25 november nodigen we u graag uit voor de nocturne. Tijdens dit exclusieve event staat netwerken centraal en reiken we opnieuw de API-awards uit. De nocturne vindt plaats in Het Pand te Gent. Tickets zitten vervat in de verschillende partnerformules. Extra tickets kunnen aangekocht worden vanaf 15 oktober via het onderstaande formulier zolang de voorraad strekt. U vindt het formulier ook achteraan het standhoudersdossier.

  Extra Spotlights?

  Zet uw bedrijf extra in de spotlights! Hoe en tegen welke prijs wordt onderhandeld.

  Enkele voorbeelden: extra zichtbaarheid en aanwezigheid tijdens de nocturne, vermelding in de Trefdagbrochure, mogelijkheid tot flyeren aan de ingang, verzorging van een cateringmoment, …

  Neem contact op met aiv_communicatie@kb.vlaanderen.be om uw ideeën te bespreken. 

  Registratie standhouders

  Standhouders kunnen zich hier vanaf 3 september registreren. Zij krijgen een standhoudersbadge. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail. Kort voor het event sturen wij u een toegangscode die u nodig hebt om vlot binnen te komen en uw standhoudersbadge te ontvangen.

  Het aantal personen op de stand is niet gelimiteerd, maar registratie is wel verplicht.

  • tot 31/10/2020: dan garanderen wij u een ticket, ook als het event tegen dan volzet is.
  • vanaf 01/11/2020: enkel registratie mogelijk indien er plaats is. Als het event volzet is, kan er vanaf dan ook geen standbemanning meer worden ingeschreven.

  Communicatiehulpjes

  Promoot de Trefdag Digitaal Vlaanderen mee naar uw klanten en partners, en nodig hen uit op uw stand.

  Hier vindt u binnenkort beeldmateriaal dat u kunt gebruiken in uw communicatie.

  Banner 600-150

  Banner 468 - 60