chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Dit jaar vindt de Trefdag Digitaal Vlaanderen plaats op donderdag 28 november 2019 in het ICC in Gent.

  De Trefdag is volledig volzet. Inschrijven is niet langer mogelijk.

  Waarom de Trefdag Digitaal Vlaanderen?

  Informatie Vlaanderen wil de samenwerking op het vlak van gegevensaanmaak, -beheer en -deling bevorderen en regelen, zowel tussen overheidsdiensten onderling als tussen overheden, burgers en bedrijven. De Trefdag brengt al onze klanten samen.

  Ons agentschap ondersteunt de verbetering van de dienstverlening van de overheid door als digitaal leider op te treden. Zo kan iedereen eenvoudig informatie vinden en communiceren met de Vlaamse overheid.

  Onze opdracht is divers. Naast geografische informatie ontsluiten we persoons- en bedrijfsgegevens via het MAGDA-platform. Via de Vlaamse Infolijn komen we in contact met de burgers, waarvoor we sinds kort ook ‘Mijn Burgerprofiel’ maakten. Dat brengt alle relevante persoonlijke informatie over burgers samen op 1 platform.

  Vakbeurs

  Tijdens de Trefdag vindt u meer dan tachtig bedrijven en instanties die hun diensten graag aan u voorstellen op de beursvloer. Wilt u al eens kijken wie er zal staan? Bekijk ze hier!

  Bezoekers

  Bezoekers konden zich gratis inschrijven sinds 3 september 2019. Nu is de trefdag volledig volzet, inschrijven is niet mer mogelijk. Alle informatie over de Trefdag wordt verspreid via onze nieuwsbrief. Ontvangt u die nog niet? Schrijf u dan hier in!

  Informatie Vlaanderen is erkend door de Federale Raad van landmeters-experten als organisator van vormingen. Duid bij uw inschrijving aan dat u een aanwezigheidsattest wenst. Vergeet uw LAN-nummer hierbij niet op te geven. Het attest wordt automatisch per mail opgestuurd na afloop van de Trefdag. Houd daarom uw e-ticket bij en scan uit wanneer u ons event verlaat. 

  De Trefdag Digitaal Vlaanderen is goed voor de uren die u effectief aanwezig bent, met een maximum van 7u.

  Tweet mee over de Trefdag met de hashtag #TDV19.

  Herbeleef de editie van 2018.