chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Informatie voor standhouders

  Trefdag Digitaal Vlaanderen

  Bekijk hier wat de Trefdag kan betekenen voor jouw bedrijf en organisatie.

  Nieuw in 2018: verschillende partnerformules

  Dit jaar veranderen de verschillende partnerformules voor de standhouders. Dit heeft een impact op de inschrijvingstermijn.

  Naast de mogelijkheden van de vorige jaren, komt er een formule voor premium partners en start-ups. Premium partners reserveren hun stand al in de voorrangsperiode van 3 april tot 31 mei 2018. Premium partners geven het programma van de Trefdag Digitaal Vlaanderen bovendien mee vorm.

  Op de Trefdag Digitaal Vlaanderen focussen we dit jaar op digitaliseringsprojecten in Vlaanderen. Hiervoor betrekken we graag verschillende premium-partners die hun ervaringen willen delen met het publiek.

  Naast het inhoudelijke gedeelte organiseren we ook een uitgebreide beursvloer waarop organisaties, bedrijven en overheden hun producten en diensten presenteren.

  De beursvloer vind je op het gelijkvloers van het ICC, in de Pedro De Gantezaal en het Arteveldeforum en op de eertse verdieping op het Minneplein. Op de volledige beursvloer voorzien we catering. Zo is er voldoende circulatie van bezoekers in beide zalen. 

  Hieronder vind je: