chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Informatie voor standhouders

  Op 28 november is het weer tijd voor de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2019. Partners kunnen een standruimte reserveren vanaf dinsdag 2 april.

  De focus tijdens de infosessies ligt op smart cities, artificiële intelligentie, open data en digitaliseringsprojecten in de Vlaamse overheid. Hier vindt u het programma en de inschrijvingsmodule

  Naast het inhoudelijke gedeelte organiseren we een uitgebreide beursvloer waarop organisaties, bedrijven en overheden hun producten en diensten presenteren. De beursvloer vindt u op het gelijkvloers van het ICC (Arteveldeforum en Pedro de Gantezaal) en op de eerste verdieping (Minneplein)

  Het meest actuele standenplan vindt u hier:

  Alle praktische informatie en het inschrijvingsformulier vindt u in het standhoudersdossier .

  Extra meubilair en audio-visueel materiaal kunt u reserveren bij onze partners StandWizard en PRG. Hier vindt u de catalogus .

  Formules

  We bieden drie mogelijke partnerformules aan: Premium, Business en Startup. Niet-commerciële partners betalen de helft van de prijs van de gekozen formule. Let op, de oppervlakte van de stands is aangepast in vergelijking met vorig jaar.

  Alle stands zijn uitverkocht. 

  Voor het eerst kunnen er ook buitenstands gereserveerd worden voor wie een demo wil geven. Daarvoor wordt ruimte voorzien onder de luifel aan de ingang van het ICC.

  Alle sprekersslots zijn uitverkocht!

  Daarnaast is het ook mogelijk om een sprekersslot in te vullen. Deze optie is beschikbaar voor alle standhouders. De deadline voor het reserveren van een sprekersslot is 15 mei 2019. 

  Nocturne

  Ook dit jaar organiseert Informatie Vlaanderen een nocturne aan de vooravond van de Trefdag. Tijdens dit exclusieve event staat netwerken centraal. Premium partners ontvangen tickets voor de nocturne. Het is niet mogelijk om extra tickets te bestellen.

  Extra spotlights?

  Bedrijven die op een bepaald moment of op een bepaalde manier extra in de spotlights willen staan, kunnen daar een exclusief moment of wijze voor kiezen. Hoe dit in zijn werk gaat en tegen welke prijs wordt onderhandeld. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met aiv_communicatie@kb.vlaanderen.be om uw en onze ideeën te bespreken.