chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  De tweede editie van de Trefdag Informatie Vlaanderen vindt plaats op donderdag 30 november 2017 in het ICC in Gent.

  Je komt er alles te weten over e-government, onze nieuwe innovatieve diensten en uiteraard gaat er ook veel aandacht naar geografische onderwerpen. Door een uitgebreid aanbod aan infosessies en een grote beursvloer is de trefdag het ideale moment om kennis te maken met al wat nieuw is in de geo- en informatiewereld. 

  Bezoekers kunnen op een interactieve manier laten weten wat zij concreet van Informatie Vlaanderen verwachten via #TIV2017.

  Je kunt je inschrijven vanaf maandag 4 september 2017.

  Over Informatie Vlaanderen

  Informatie Vlaanderen ondersteunt de verbetering van de dienstverlening van de overheid. Zo kan iedereen eenvoudig informatie vinden en communiceren met de overheid. Die opdracht omvat naast geografische informatie ook het ontsluiten van persoons- en ondernemingsgegevens via het MAGDA-platform en de contacten met de burgers via de Vlaamse Infolijn en het toekomstige Burgerloket. Daarnaast trekt Informatie Vlaanderen het programma ‘Vlaanderen Radicaal Digitaal’.

  Lees meer

  Herbeleef de vorige Trefdag

  Vormingsattest landmeters

  De Trefdag Informatie Vlaanderen is erkend door de Federale Raad van Landmeters-Experten in het kader van hun permanente vorming. Landmeters geven bij de inschrijving hun LAN-nr op en scannen zich in & uit op 30 november. De effectieve uren waarop je aanwezig was met een maximum van zeven, worden toegekend. Het attest wordt nadien digitaal ter beschikking gesteld.

  Bereikbaarheid

  Het ICC is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer:

  Plan je treinreis. Op tien minuutjes wandel je van het station Gent-Sint-Pieters door het Citadelpark naar het ICC.

  Of kom met de bus, de uren vind je bij De Lijn. Er is een halte aan de Ledeganckstraat, recht tegenover de ingang van het ICC.

  Kom je met de wagen?
  Selecteer Hofbouwlaan of Citadelpark in je GPS. Parkeren in de buurt van het ICC is betalend en de capaciteit is beperkt.
  We raden je aan om met de wagen naar de parking onder het Sint-Pietersplein of het Sint-Pietersstation te rijden. 

  Het volledige adres van het ICC is: ICC Gent - International Convention Center Ghent - Van Rysselberghedreef 2, bus 1 - Citadelpark 9000 Gent