chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Trefdag Informatie Vlaanderen 2016

  Op 9 juni 2016 vond de Trefdag Informatie Vlaanderen 2016 plaats in het Gentse ICC. Het nieuwe agentschap Informatie Vlaanderen ondersteunt de verbetering van de dienstverlening van de overheid. Zo kan iedereen eenvoudig informatie vinden en communiceren met de overheid. Die opdracht omvat naast geografische informatie ook het ontsluiten van persoons- en ondernemingsgegevens via het MAGDA-platform en de contacten met de burgers via de Vlaamse Infolijn. Daarnaast trekt het agentschap Informatie Vlaanderen het programma ‘Vlaanderen Radicaal Digitaal’.

  De Trefdag Informatie Vlaanderen ging door op het elan van de AGIV-trefdag, met een breder aanbod van onderwerpen. Je kwam er alles te weten over e-government, onze nieuwe innovatieve diensten en uiteraard ging er veel aandacht naar de geografische onderwerpen. Door een uitgebreid aanbod aan infosessies en een grote beursvloer was de Trefdag het ideale moment om kennis te maken met al wat nieuw is in de geo- en informatiewereld.

  Bezoekers konden op een interactieve manier laten weten wat zij concreet van het nieuwe agentschap verwachten via de Twitterwall, #TIV2016.

  Bekijk de Trefdagfilm

  Sfeerbeelden

  Programma

  De Trefdag schotelde verschillende informatiesessies voor aan het talrijke publiek. Deze 7 trajecten konden gevolgd worden:

  • Vlaanderen Radicaal Digitaal
  • Informatie Vlaanderen en zijn bouwstenen
  • Voorsprong door innovatie
  • Open data wijzen de weg
  • De gebruiker centraal
  • Informatie Vlaanderen voor ondernemers
  • Geografische diensten

  Download het programmaoverzicht .