chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  TV- en radiospot niveau 1

  TV-spot

  • Linksboven plaats je tijdens de hele spot de leeuwenkop 92% zwart in een witte trapezium, dekking 75%. Bij de uitzending van een TV-spot kan het door de instellingen van het toestel gebeuren dat de randen van het beeld worden afgesneden. Daarom plaats je het trapezium (= logo) binnen het frame ‘title safe’. Zo ‘plakt’ het logo bij het tonen van de spot niet aan de rand van het tvscherm.
  • Tijdens de hele spot plaats je links onderaan de horizontale variant van het entiteitslogo. 
  • Op het einde van de spot gebruik je altijd een pancarte met een gele achtergrond en links onderdaan in een wit vlak de URL.
  • Centraal in het kleurvlak vermeld je de tekst ‘Vlaanderen, verbeelding werkt’. Het logo van de Vlaamse overheid staat linksboven op de eindpancarte

  Tijdens de hele spot

  voorbeeld tv-spot hele spot

  Op het einde van de spot

  voorbeeld tv spot eindpancarte

  Webfilmpjes

  • In webfilmpjes is het niet noodzakelijk rekening te houden met het frame 'title safe' aangezien het beeld niet wordt afgesneden. Het trapezium mag dus in de hoek geplaatst worden. 
  • Het is in webfilmpjes niet nodig om permanent het logo van de Vlaamse overheid links bovenaan te tonen. In het begin verschijnt het 75% transparant trapezium met leeuwenkop 92% zwart 3 seconden in beeld en op het einde in de eindpancarte. Gebruik in die eindpancarte altijd een gele achtergrond met links onderdaan de URL. Centraal in het kleurvlak vermeld je de tekst ‘Vlaanderen, verbeelding werkt’. 

  Radiospot

  Een radiospot die langer dan 10 seconden duurt, eindigt met een vaste boodschap. Je kan kiezen uit de volgende tekstjes:

  1. ‘Vlaanderen, verbeelding werkt.’
  2. ‘Dit is een initiatief van de Vlaamse overheid.’