chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Alle onroerende goederen in eigendom van de Vlaamse Gemeenschap of het Vlaamse Gewest, die niet meer op een nuttige wijze kunnen worden aangewend voor het functioneel doel waarvoor ze werden bestemd en waaraan er geen nieuwe bestemming kan worden gegeven, worden gecentraliseerd bij het Team Vastgoedbeleid met het oog op de optimale valorisatie ervan.

  Het Team Vastgoedbeleid adviseert, staat in voor de afhandeling van deze valorisatiedossiers en waakt erover dat de toepasselijke procedures worden nageleefd en een marktconforme prijs wordt betaald.

  De procedure voor het beheer en de vervreemding van de niet-bestemde onroerende goederen die behoren tot het domein van de Vlaamse Gemeenschap of het Vlaamse Gewest wordt geregeld door de omzendbrief VR 2017/42 van 12 mei 2017 (“omzendbrief domeinbeheer”).

  Dit werd duidelijk gemaakt in een handige procesflow .

  Het Facilitair Bedrijf organiseerde op 4 en 18 september 2017 informatiesessies over de   omzendbrief domeinbeheer, de rol van valorisatieverantwoordelijke en hoe deze zelf een onroerend goed op de interne vastgoedmarkt kan publiceren via de invoermodule van de Vastgoeddatabank. Bekijk de presentatie die gebruikt werd tijdens deze informatiesessies.

  Contact: hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be

  Andere vastgoedopportuniteiten