chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Verfijn je zoekresultaten

  Advies protocol VTC nr. 03/2018

  Datum: 
  19 december 2018

  Advies Protocol VTC nr. 03/2018 betreffende de mededeling van persoonsgegevens van leerlingen en personeelsleden verbonden aan de instellingen van het lokale- en mesoniveau van het GO! door het agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODi) en het agentschap voor Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS) aan het GO!, onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap voor het uitoefenen van de decretaal toegewezen diensten van het GO! op het vlak van algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid en financieel en materieel beleid.

  Advies protocol VTC nr. 02/2018

  Datum: 
  19 december 2018

  Advies Protocol VTC nr. 02/2018 betreffende de mededeling van niet-gepseudonimiseerde persoonsgegevens van jongvolwassenen met een handicap door het agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODi) en het Agentschap JongerenWelzijn (JWZ) aan het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)
  voor beleidsvoorbereidend onderzoek naar de uitbreiding van reeds bestaande maatregelen van zorgcontinuïteit.

  Advies Protocol VTC nr. 01/2018

  Datum: 
  10 oktober 2018

  Advies Protocol VTC nr. 01/2018 van 10 oktober 2018 betreffende de mededeling van gepseudonimiseerde leerlingen in het deeltijdsberoepssecundair onderwijs door het departement Onderwijs & Vorming, het agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODi), de Vlaamse Dienst oor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) en het departement Werk en Sociale Economie (WSE) aan het departement Onderwijs en Vorming in het kader van het uitvoeren van een wetenschappelijk onderzoek door de KULeuven HIVA naar een impactevaluatie Europees Sociaal Fonds interventie "Onderwijs-arbeidsmarkt".