chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Vlaanderen.be en Vlaanderen Intern

  Vlaanderen.be

  Vlaanderen.be is de officiële website van de Vlaamse overheid. Het is voor burgers, bedrijven en organisaties de online toegangspoort tot de Vlaamse overheid.

  De informatie op Vlaanderen.be is helder geformuleerd, logisch gestructureerd en overzichtelijk gepresenteerd. Burgers, bedrijven en organisaties vinden er snel de informatie die ze zoeken of worden gericht doorverwezen naar de juiste overheidswebsites of -diensten.

  Boven op de overheidsinformatie bevat Vlaanderen.be de adressengids en de vacaturedatabank van de Vlaamse overheid. Via de website kunnen ook officiële publicaties van de Vlaamse overheid gedownload of besteld worden.

  Vlaanderen Intern

  Vlaanderen Intern is de plek voor alle nieuws en informatie voor het personeel van de Vlaamse overheid.

  Naast personeelsnieuws is er ook plaats voor nieuws en verhalen uit de 66 departementen, agentschappen en strategische adviesraden van de Vlaamse overheid in het kader van interne employer branding. Zo wil Vlaanderen Intern er mee voor zorgen dat mensen zich betrokken voelen bij hun werk en als ambassadeur een positief beeld van de hele Vlaamse overheid uitdragen.

  Transparantie is erg belangrijk: de content is grotendeels beschikbaar voor lokale besturen, organisaties en het grote publiek. 

  Gevoelige informatie wordt waar nodig afgeschermd, zodat alleen de beoogde doelgroep die kan raadplegen. Voorbeelden zijn privacygevoelige informatie en de raamcontracten van de Vlaamse overheid.

  Socialemediakanalen

  De Vlaamse overheid treedt via sociale media in interactie met zowel het grote publiek als de eigen personeelsleden. De verschillende socialemediakanalen worden gebruikt om nieuws en informatie te verspreiden, vragen van burgers te beantwoorden, campagnes van andere entiteiten te ondersteunen, de Vlaamse overheid als werkgever te promoten, aan storytelling te doen, enz.

  Naargelang van de inhoud en het doelpubliek van de boodschap wordt een post verstuurd via een of meer van de accounts van de Vlaamse overheid.

  Cijfers Vlaanderen.be

  Cijfers Vlaanderen Intern