chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  Opleidingscatalogus binnenkort niet meer toegankelijk

  Dit najaar wordt een nieuw leerplatform gelanceerd. Daarom is de opleidingscatalogus vanaf midden september 2019 niet meer toegankelijk. Werk je bij de Vlaamse overheid en heb je toegang tot Vlimpers? Dan kun je vanaf dat moment opleidingen aanvragen via de nieuwe module 'Leren' op de startpagina van Vlimpers.

  Ben je op zoek naar een leeractiviteit of wil je werken aan je eigen ontwikkeling? Op deze webpagina vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden inzake leren en ontwikkelen binnen de Vlaamse overheid.

  Opleidingen

  Het Agentschap Overheidspersoneel biedt interne opleidingen aan. Maar je kunt ook zelf op zoek gaan naar externe opleidingen. Alle informatie én inschrijvingsmogelijkheden van zowel interne als externe opleidingen vind je op het vormingsweb.

  Opgelet: vanaf 26 augustus start een overgangsperiode omwille van de invoering van de nieuwe module 'Leren' van Vlimpers.

  • Wil je een opleiding uit de opleidingscatalogus aanvragen? Dit doe je vanaf 26 augustus via het Vlimpers-contactformulier. Voeg het akkoord van je leidinggevende toe als bijlage van je aanvraag.
  • Tijdens deze overgangsperiode is het aantal beschikbare plaatsen per opleiding in de opleidingscatalogus niet actueel.
  • Na de overgangsperiode kun je opleidingen aanvragen via de tegel 'Leren' op de startpagina Vlimpers. Lees meer op de webpagina ‘Aan de slag met de module Leren’.

  Leren van collega's

  Tenslotte zijn er nog enkele specifieke projecten die het leren van collega's ondersteunen.

  Beleid en cijfers

  Het ontwikkelbeleid van de Vlaamse overheid investeert in het potentieel van elk individu met als doel het bereiken van de strategische doelstellingen met beter inzetbare en gemotiveerde personeelsleden. De cijfers gaan over vormingen, trainingen en opleidingen georganiseerd door Agentschap Overheidspersoneel van 2013 tot 2017.

  Contact

  Agentschap Overheidspersoneel - Dienstencentrum Talent

  Adres
  Herman Teirlinckgebouw
  Havenlaan 88
  1000 Brussel
  België
  Telefoon
  02 553 51 99
  Fax
  02 553 61 83
  E-mail
  Website