chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Webformulier jobstudenten

  Waarvoor dient dit formulier?

  Aan de hand van dit formulier kan je de nodige persoons- en tewerkstellingsgegevens van je jobstudenten aan het Dienstencentrum Personeelsadministratie (DCPA) bezorgen. 

  Opgelet: dit formulier is enkel voor jobstudenten die tewerkgesteld worden tussen de periode juni - september en voor klanten die geen beroep doen op de diensten van DC Talent.

  Vul dit formulier in ten laatste 3 weken voor start van de indiensttreding van de jobstudent. Dan zorgen we ervoor dat het administratieve luik bij indiensttreding in orde is, op voorwaarde dat de jobstudent zijn documenten tijdig opstuurt.

  Formulier

  Status indiensttreding

  Maak hieronder de keuze of het om een nieuwe indiensttreding of een annulatie gaat.
  Bij een annulatie moet je minder velden invullen. 
  Als je een wijziging wil doorgeven, annuleer eerst de doorgegeven indiensttreding en dien dan een nieuwe indiensttreding in.

  Gegevens jobstudent

  geen spaties, geen leestekens gebruiken bv. 0477000000

  Gegevens tewerkstelling

  Wil je een jobstudent met een erkende arbeidshandicap tewerkstellen, stuur dan het attest van de erkenning op naar diversiteitsbeleid@vlaanderen.be. De dienst Diversiteitsbeleid contacteert je om de tewerkstelling te bespreken en het nodige budget ter beschikking te stellen. Pas na goedkeuring erkenning arbeidshandicap door Dienst Diversiteitsbeleid zal de aanrekeningscode (automatisch) aangepast worden. Daarnaast vind je informatie over de ondersteuningsmaatregelen voor personeelsleden met een handicap of chronische ziekte op de volgende website: https://overheid.vlaanderen.be/personeelsleden-met-een-handicap-chronische-ziekte.

  Praktisch

  Vul hier je emailadres in als je na verzending een bevestigingsmail wil ontvangen met de doorgegeven gegevens. Dit is niet verplicht, maar deze optie kan je helpen om op te volgen welke gegevens je al hebt doorgestuurd.