chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.
  maandag, 17 september 2018
  9:00 - 12:30
  Herman Teirlinckgebouw - lokaal 01.69 - Brussel

  De voorbije jaren werden heel wat bruikbare methodieken, instrumenten en praktijken ontwikkeld voor het opstellen van diversiteitsplannen en het ontwikkelen van een duurzaam diversiteitsbeleid. Op maandag 17 september - 9u00-12u30 zal Michiel Van de Voorde in deze workshop een negental veel voorkomende ‘fouten’ behandelen bij de voorbereiding, de opstart en de opvolging van een diversiteitsplan en een aantal handvaten aanreiken om daar beter mee om te gaan.

  Er is voldoende ruimte om in te gaan op concrete vragen, problemen, vormen van weerstand, … die je ervaart bij het opmaken en/of implementeren van een diversiteitsplan in je eigen entiteit.

  Michiel Van de Voorde was van 2015 tot 2017 beleidsmedewerker bij de dienst Diversiteitsbeleid waar hij entiteiten ondersteunde bij de ontwikkeling van hun gelijkekansen- en diversiteitsbeleid.

  Daarvoor was hij gedurende een 10-tal jaren werkzaam bij het Departement Werk en Sociale Economie als Coördinator team Diversiteit en Duurzaam Organisatiebeleid.

  We voorzien ook een broodjeslunch na afloop van deze workshop waarbij je nog kan napraten met Michiel en de andere deelnemers.

  Inschrijven

  Begin