chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Coaching voor leidinggevenden

  Ben je leidinggevende bij de Vlaamse overheid en zoek je extra ondersteuning? Dan kun je gratis beroep doen op een coach.

  Wat?

  Als leidinggevende kun je ook via coaching gebruikmaken van het interne coachingaanbod voor extra ondersteuning. Een leiderschapscoach helpt je verder tijdens  

  • een eenmalig gesprek van 1 uur
  • of een volwaardig coachingstraject met meerdere gesprekken

  Verdere verloop

  Wil jij een beroep doen op een coach? Vul dan het formulier hieronder in. De coördinator contacteert je na je aanvraag en koppelt je binnen 14 werkdagen aan een coach.

  Lees meer op de webpagina 'leiderschapscoaches'.

  Contact

  Meer informatie of een vraag?

  Contacteer Pieter Vissers (coördinator pool leiderschapscoaches) van het Agentschap Overheidspersoneel: pieter.vissers@vlaanderen.be - +32 255 30 467

  Begin
  Licht kort toe waarom je gebruik wilt maken van het e-coachingaanbod.
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.