Specificaties voor gebruik

De downloadtoepassing is een webtoepassing die in een gewone webbrowser kan worden geraadpleegd.
Er werd gewerkt met de webcomponenten van de Vlaamse overheid. Meer informatie hierover kan nagelezen worden op https://overheid.vlaanderen.be/webuniversum/ en op https://overheid.vlaanderen.be/webuniversum/aan-de-slag-met-ux-componenten

De UX-componenten ondersteunen de meeste actuele versies van ChromeFireFox en Safari, ongeacht het platform (Windows, Mac, Linux, iOS, Android). Internet Explorer is ondersteund vanaf IE9. Raadpleeg het gedetailleerde overzicht.

Deze keuze is gemaakt op basis van het gemeten browsergebruik op vlaanderen.be.

Oudere browsers die geen veiligheidsupdates meer krijgen, ondersteunen we niet. Dit betekent ook meer veiligheid voor de gebruiker.